12:00 03.06.2022

"Епіцентр К" втратив контроль над торговельними центрами в Херсоні

2 хв читати
"Епіцентр К" втратив контроль над торговельними центрами в Херсоні

"Епіцентр К" втратив контроль над торговельними центрами в Херсоні.

"За наявною в нас інформацією, 1.06 у приміщення ТЦ "Епіцентр" і гіпермаркету "Нова лінія" у м. Херсон зайшли озброєні люди, які назвалися представниками окупаційної влади, та почали диктувати свої умови роботи. Відповідно, ми втратили контроль над фінансовою діяльністю торговельних об'єктів, управлінням персоналом і експлуатацією", - повідомляється на офіційній сторінці ритейлера у фейсбуці.

Зазначається, що з моменту окупації Херсона нових постачань товарів до "Епіцентру" та "Нової лінії" в мережі не було, проте на момент захоплення в них залишалися значні товарні запаси, подальша доля яких не відома.

ТОВ "Епіцентр К" створено у 2003 році, воно відкрило свій перший гіпермаркет у Києві у грудні того самого року. Станом на 24 лютого 2022 року мережа налічує 80 ТЦ "Епіцентр" і гіпермаркетів "Нова лінія" в Україні.

За час російсько-української війни повністю знищено три торговельних центри у Чернігові, Бучі, Маріуполі. Внаслідок ракетного удару мережа втратила п'ять магазинів у столичному ТРЦ Retroville (Intersport, 4F, TAF, E.Pic та "Галереї Деко"). Артилерійським обстрілом було пошкоджено торговельні центри в Харкові. Ще частина ТЦ мережі "Епіцентр" припинила роботу внаслідок окупації частини українських територій на сході та півдні країни.

За даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА