19:12 10.06.2024

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання понад 95 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

2 хв читати
ДТЕК за тиждень відновив електропостачання понад 95 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

З 3 до 9 липня енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" повністю або частково відновили електропостачання 36 населених пунктів і повернули електрику в домівки понад 95 тисяч сімей Дніпропетровської, Донецької та Одеської областей, знеструмлених через ворожі обстріли.

"Левова частка оновлень - на Дніпропетровщині. Тут за тиждень вдалося відновити електрику для понад 78 тисяч родин, знеструмлених через ворожі обстріли. Найбільше - на півдні області, наближеній до зони бойових дій", - повідомляється на сайті енергохолдингу в понеділок.

Своєю чергою, зоною найбільш активних бойових дій залишається Донбас. Незважаючи на важку ситуацію, спричинену постійними обстрілами, ракетними та авіаударами, енергетикам вдалося за тиждень повернути світло в будинки понад 16 тис. сімей прифронтового регіону.

Як поінформували в компанії, 4 червня ворог також пошкодив лінії електропередач на Одещині, що призвело до знеструмлення осель 835 сімей. Того ж дня енергетикам вдалося оперативно відремонтувати пошкодження і повернути електрику всім клієнтам, знеструмленим унаслідок ворожої атаки.

"Ось уже 838-й день енергетики тримають енергетичний фронт і забезпечують світлом українців в умовах підвищених ризиків. Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже 12,5 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив процитований на сайті генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР енергохолдингу обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ФДМ оголосив конкурс із відбору трьох незалежних членів наглядової ради держенерготрейдера "ЕКУ"

НКРЕКП ухвалила постанову для стимулювання будівництва нової генпотужності та energy storage

Експорт української кукурудзи в червні досяг 2,2 млн тонн, у липні-серпні знизиться в очікуванні нового врожаю - аналітики

Кабмін схвалив Національний план з енергетики та клімату – заступник міністра економіки

"Київтеплоенерго" відремонтувало понад 50% запланованих до ремонту у 2024р 1300 будинкових лічильників тепла

СЕО титанової "Велти" Бродський зацікавився подробицями санкцій на активи Фірташа в частині Мотронівського ГЗК

Офіційний курс гривні у вівторок послабився ще на 10 коп. - НБУ

ЗРОСТАННЯ ВВП УКРАЇНИ В I КВ.-2024 ПРИСКОРИЛОСЯ ДО 6,5% - ДЕРЖСТАТ

Держава надала максимальне "зелене світло" для розвитку розподіленої генерації - голова Держенергонагляду

"Укренерго" підтвердило інформацію про застосування 25 червня графіків відключень е/е цілу добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА