Выборы

Олег Ляшко: Украине необходима радикальная смена экономической политики

(Подается на языке оригинала)

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вважає, що Україні необхідно відновити власну економіку шляхом розвитку і підтримки національної промисловості.

За його словами, сьогоднішня політика у влади приводить до того, що в Україні закривають робочі місця, піднімають тарифи, піднімають ціни на газ.

"Моя політика зовсім інша - індустріалізація, розвиток національної економіки, підтримка промисловості, модернізація основних фондів і щоб ми продавали високотехнологічну продукцію. Саме тому я добиваюся, щоб ухвалили закон "Купуй українське - плати українцям", - заявив нардеп на зустрічі з колективом підприємства "Мотор Січ" у Волочиську.

Так, він засудив придбання Україною французьких вертольотів. Натомість наголосив, що українські гвинтокрили купують країни ЄС (йдеться про вертольоти Мі-8 виробництва "Мотор Січ", які замовила Німеччина). "Наша команда не голосувала в парламенті за ратифікацію угоди на придбання французьких вертольотів...", - додав Ляшко.

"Після президентських виборів, якщо я прийду до влади, перше, що робитиму - відновлюватиму економіку", - підкреслив народний обранець.

Реклама
Реклама

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ

ПОСЛЕДНЕЕ