12:55 04.11.2022

БЕБ передало ЗСУ 40 тис. пачок конфіскованих білоруських сигарет на 1,5 млн грн

1 мин читать

Бюро економічної безпеки України (БЕБ) передало для військовослужбовців Збройних сил України 40 тис. пачок конфіскованих сигарет виробництва Республіки Білорусь із акцизними марками "Дьюті Фрі" (for duty free only, не призначені для продажу на території України), орієнтовна вартість тютюнових виробів оцінюється в 1,5 млн грн.

Як повідомляється на сайті відомства у четвер, передана військовим тютюнова продукція раніше була вилучена під час обшуку транспортного засобу, яким керував порушник - громадянин України.

Під час слідства встановлено, що цей громадянин придбав, зберігав і транспортував незаконно виготовлені тютюнові вироби з метою збуту. За підсумками обшуку транспортного засобу виявлено та вилучено понад 40 тис. пачок тютюнових виробів, орієнтовною ринковою вартістю близько 1,5 млн грн.

БЕБ зазначило, що порушника визнано вироком суду винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України. Крім того, вироком суду ухвалено рішення про передачу вилучених тютюнових виробів на потреби ЗСУ відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 26 лютого 2022 року №186-р "Про передачу майна для потреб ЗСУ".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА