12:40 19.03.2024

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

1 хв читати
ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

Фахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України та активісти групи BO Team здійснили низку кібератак по об'єктах держави-агресора Росії.

"Під ударом опинилися не лише російські державні, а й приватні структури, які сплачують податки та фінансують війну проти України", - повідомляє пресслужба ГУР у телеграм-каналі.

Зокрема, протягом тижня з 11 до 18 березня 2024 року було атаковано ресурси ПАТ "Ростелеком" - виведено з ладу комунікаційне обладнання забайкальського та красноярського краю РФ; отримано доступ до системи електронного документообігу "уряду Бєлгородської області", здійснено фейкові розсилки 12 тисячам місцевих чиновників; атаковано та виведено з ладу комунікаційне обладнання ТОВ "Белзнак"; атаковано та знищено інформаційні ресурси "муніципальної бюджетної установи старооскольського міського багатогалузевого виробничого об'єднання комунального господарства"; атаковано та знищено інфраструктуру ЗАТ "Томмолоко"; захоплено та знищено серверну інфраструктуру разом з резервними копіями хостинг-провайдера "1Gb.ru" і десятків тисяч обслуговуваних ним вебсайтів; виведено з ладу понад 40 мережевих пристроїв Mikrotik у "центрі управління міським автоелектротранспортом" у Новосибірську.

"Завдані ворогові збитки можуть обчислюватись сотнями тисяч доларів. Атаки на росію в кіберпросторі тривають", - наголосили в ГУР.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі кількість загиблих через ракетний удар зросла до чотирьох осіб, поранені 27, серед них - вагітна жінка і двоє дітей - ОВА

АсМАП просить прем'єра вирішити проблему мобілізації водіїв-далекобійників прямо з рейсів

Кількість загиблих в Одесі від ракетного удару збільшилася до трьох осіб, іще 20 поранені

Генштаб ЗС України: Російські війська протягом доби завдали чотирьох ракетних і 35 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів із РСЗВ

Кількість постраждалих в Одесі зросла до 17 людей

Росіяни вдарили двома КАБами по селу на Сумщині, зруйнували школу

Генштаб ЗС України: Протягом доби зафіксовано 93 бойових зіткнення, на бахмутському напрямку відбито 27 атак ворога

Генштаб ЗС України: Українська авіація завдала ударів по п’яти локаціях противника, ракетники уразили одну

Унаслідок обстрілу Харкова постраждав чоловік - уточнена інформація

Колишніх керівників "Запорізького електровозоремонтного заводу" засуджено до позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА