12:42 15.04.2024

Найближчими днями в Україні похолодає і пройдуть дощі

2 хв читати
Найближчими днями в Україні похолодає і пройдуть дощі

Короткочасні дощі, подекуди з грозами очікуються по всій Україні 16 квітня, окрім півдня, у Карпатах і Прикарпатті місцями сильні дощі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у південно-східній частині подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 9-14°, у північній частині 5-10°; удень на півдні, південному сході країни та в Кіровоградській області 24-29°, на решті території та на узбережжі морів 17-22°, у більшості західних і північних областей 13-18°.

У Києві 16 квітня можливий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 17-19°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 16 квітня найвища температура вдень була 26,8° у 1972 р., найнижча вночі -3,9° у 1898 р.

У середу, 17 квітня, у південній частині України, східних, Дніпропетровській областях переважно без опадів, лише вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза, температура вночі 10-15°, вдень 22-27°.

На решті території короткочасні дощі, подекуди грози, температура вночі 4-9° тепла, вдень 8-13° (у центральних областях уночі 8-13°, удень 11-16°). На високогір'ї Карпат мокрий сніг, уночі та вдень близько 0°С.

Вітер у західних областях північно-західний, у північних областях - північно-східний, на решті території країни переважно південно-західний, 5-12 м/с.

У Києві 17 квітня очікуються короткочасні дощі. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 7-9° тепла, вдень 17 квітня 10-12°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА