10:56 27.04.2024

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

1 хв читати

Двоє жителів міста Білопілля Сумської області загинули і троє дістали травм, також постраждав один житель міста Суми внаслідок російських атак за минулу добу, повідомляють на сторінці Оперативного командування "Північ" у Facebook у суботу.

"Білопілля - 4 вибухи, ймовірно ствольна артилерія; 4 вибухи, ймовірно РСЗВ. Унаслідок обстрілу загинули дві цивільні особи та троє травмовані, пошкоджено об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, 5 багатоквартирних будинків, 8 приватних будинків... Суми - 2 вибухи, ймовірно КАБ. Унаслідок обстрілу травмовано 1 цивільну особу, пошкоджено виробничий цех", - ідеться в повідомленні.

Загалом російські окупанти обстріляли за минулу добу міста Суми, Ворожба, Білопілля, Середина-Буда, а також 14 сіл у Сумському, Контопському та Шосткинському районах Сумської області та 12 сіл у Корюківському та Новгород-Сіверському районах Чернігівської областей.

У с.Прогрес Новгород-Сіверського району пошкоджено лінію електропередачі. У Ворожбі пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури. Про інші руйнування і постраждалих не повідомляють.

Окупанти вели обстріли зі ствольної артилерії, мінометів калібру 120 мм, реактивних систем залпового вогню, скидали ракети і бомби, застосовували дрони. Загалом за добу було зафіксовано 41 обстріл (217 вибухів) із різних видів озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР прийняла за основу законопроєкт про превентивну реструктуризацію

Президент України підписав закони про продовження воєнного стану та мобілізації

Стефанчук сподівається, що Європарламент наступної каденції і далі підтримуватиме Україну

Підвищення рівня води в Дніпрі можливе 9-13 травня - Укргідрометцентр

ВР ухвалила законопроєкт про використання зброї операторами поштового зв'язку з пропозиціями президента

СБУ повідомила про підозру клірику УПЦ (МП) у Херсоні, який підтримав загарбників і розфарбував стелу на в'їзді до міста в кольори російського прапора

Митниці країн Балтії, Фінляндії та Польщі підписали угоду про єдине виконання санкцій щодо РФ

Мецола позитивно оцінила відновлення доступу представників ЗМІ до ВР

Мецола впевнена, що й після виборів Європарламент залишиться проукраїнським

Суд обрав Коломойському запобіжний захід у справі про організацію замовного вбивства - перебування під вартою до 7 липня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА