17:35 13.05.2024

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

2 хв читати
На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Із початку доби на краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень у п'яти населених пунктах Донецької області, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"На краматорському - відбулося 27 бойових зіткнень у районах населених пунктів Григорівка, Новий, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка. Ворог завдав авіаційні удари в районі населених пунктів Дружба та Північне", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в телеграм-каналі Генштабу в понеділок.

Окрім цього, на куп'янському напрямку відбулося 19 бойових зіткнень у районах Синьківки, Іванівки, Берестового, Стельмахівки, Новоігорівки, Макіївки. Ще одне бойове зіткнення відбулося на лиманському напрямку, 12 зіткнень - на сіверському напрямку в районах Білогорівки, Верхньокам'янського, Спірного, Виїмки, Роздолівки.

На покровському напрямку відбулося 24 бойових зіткнення, на курахівському напрямку - 5 бойових зіткнень у районах Красногорівки та Новомихайлівки.

Також 8 бойових зіткнень відбулося на Оріхівському напрямку в районі Старомайорського, одне - триває в районі Роботиного. На придніпровському напрямку відбулося 2 бойових зіткнення в районі Кринок, 1 - триває.

На куп'янському напрямку українські захисники відбивають атаки в районах Синьківки, Петропавлівки, Берестового, що на Харківщині; Стельмахівки, Андріївки, що на Луганщині, де ворог намагався покращити тактичне положення.

ЗСУ відбили ворожі атаки на времівському напрямку в районах Водяного, Урожайного, Старомайорського Донецької області, де противник намагався витіснити українські підрозділи із займаних рубежів.

У свою чергу ворог завдав по одному авіаційному удару в районі Новомихайлівки Донецької області, Роботиного Запорізької області.

На торецькому та гуляйпільському напрямках ворог наступальних дій не вів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Реалізація французької ініціативи щодо нових санкцій ЄС для боротьби з російською дезінформацією важлива - зустріч Зеленського з головою Нацзборів Франції

Росіяни обстріляли Нікополь, загинула літня жінка - ОВА

Президентка Єврокомісії візьме участь у Саміті миру в Швейцарії та в Берліні в конференції з відновлення України

Посли ЄС знову не змогли ухвалити рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС. Угорщина знову виступила проти

Повідомлено про підозру екснардепці та її п'яти спільникам, які налагодили "бізнес" на встановленні групи інвалідності шахтарям

"Українська бронетехніка" поставила для Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції "Лють" бронетранспортери М113

Франція та її депутати не підуть на компроміси щодо дотримання міжнародного права і територіальної цілісності України - голова Нацзборів Франції

В Україні у вихідні очікуються короткочасні дощі та грози

В Україні немає обмежень прав громадян, які належать до нацменшин від Росії, - Стефанішина

УЗ попередила про погіршення ситуації на автомобільних ПП на польському кордоні, закликавши відправляти вантажі залізницею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА