00:13 03.07.2024

Пожежу в ЖК "Республіка" локалізовано, попередньо без постраждалих

2 хв читати
Пожежу в ЖК "Республіка" локалізовано, попередньо без постраждалих
Фото: Telegram

Пожежу в столичному ЖК "Республіка" у вівторок увечері локалізовано, попередньо без постраждалих, повідомили в KAN Development агентству "Інтерфакс-Україна".

“Ми очікуємо на результати експертизи від ДСНС для визначення точної причини займання. За попередньою інформацією, спалах стався на території власника однієї з квартир житлового комплексу і ніяк не пов'язаний із генератором. На момент інциденту енергопостачання у будинку було присутнім", - повідомили у прес-службі. І додали, що девелопером розроблено алгоритм і регулярно проводилися навчання спільно з ДСНС у кожному з комплексів, завдяки чому пожежники змогли швидко розпочати ліквідацію пожежі.

Як повідомляє ДСНС, повідомлення про пожежу надійшло о 21.38, ліквідовано о 23.03, попередньо ніхто не постраждав. Відбулося займання утеплювача з поширенням полум'я на веранду багатоповерхівки на площі 70 кв. м. На місці працювало 38 пожежних та 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

На даний момент девелопер разом із управляючою компанією ЖК займається організацією тимчасового прихистку для тих, хто цього потребує.

KAN Development створена у 2001 році. У портфелі компанії - Ocean Plaza, Respublika Park, Tetris Hall, Central Park, Comfort Town, "Файна Таун", Respublika, IQ Business Center та 101 Tower. За 20 років роботи на ринку KAN Development створив понад 3 млн. кв. м житлової, торгової та комерційної нерухомості. Компанія також активно розвиває власну мережу навчальних закладів "А+".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Словаччини проти відправлення словацьких військ в Україну та прискорення переговорів щодо вступу Києва в НАТО

Підготовлено нову угоду про безпеку для України - Зеленський

Словаччина, як і раніше, провадить "велику роботу" з підтримки України, має намір збільшити постачання електроенергії - президент Пеллегріні

Померла ще одна постраждала від ракетного удару в Дніпрі 3 липня

Зеленський заявив, що учасники Ставки ухвалили важливі рішення щодо дронів і РЕБ: Час покаже ці рішення на фронті

У результаті ракетного удару по Одеській області пошкоджено припортову інфраструктуру, загинув один цивільний, ще сімох поранено

ВМС Болгарії, Румунії та Туреччини під час розмінування вже знищили шість мін - ЗМІ

Українські правоохоронці повідомили про запобігання масштабній корупції на митниці

Окупанти обстріляли ввечері Новогродівку, дев’ять поранених, з них чотири дитини

Окупанти атакували з дронів Херсон, постраждали двоє жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА