14:21 10.06.2024

Huawei стал лидером рейтинга международной консалтинговой компании Gartner

4 мин читать

(подается на языке оригинала)

Компанія Huawei стала лідером "Магічного квадранту Gartner" 2024 року в сегменті інфраструктури дротових і бездротових локальних мереж підприємств, отримавши найвищу оцінку в категорії "Здатність до виконання"

Huawei-Gartner-Magic-Quadrant-2024-official-visual-from-EBG-website

Компанія Huawei стала лідером у "Магічному квадранті" Gartner® 2024 року щодо дротової та бездротової LAN-інфраструктури підприємств. Магічний квадрант" Gartner - це серія дослідницьких звітів про ринок інформаційних технологій, що регулярно випускаються всесвітньо відомою консалтинговою компанією Gartner з метою виявлення ринкових тенденцій, як-от напрямок розвитку ринку, визначення рівня зрілості постачальників і формування списку найвагоміших постачальників на ринку.

"Діяльність Huawei є глобально різноманітною, з клієнтами з різних вертикалей та значним зростанням у Європі, на Близькому Сході та в Африці" - зазначається в дослідженні Gartner.

Рішення CloudCampus від Huawei, яке отримало визнання, складається з комутаторів серії CloudEngine S, бездротових AP-карт AirEngine та додатків iMaster NCE, які широко зосереджені на вирішенні широкого спектра випадків використання. Серед сильних сторін Huawei дослідники  Gartner відзначають потужний портфель продуктів та прощену архітектуру:

"Huawei має надійний дротовий та бездротовий портфель продуктів, який постійно контролює підключення для підвищення продуктивності та стабільності.

Орієнтована на досвід конфігурація та управління мережею: Платформа управління мережею iMaster NCE-Campus забезпечує орієнтовану на досвід дротову та бездротову локальну мережу та послуги з забезпечення мережі. Huawei представила конвергентну мережеву архітектуру кампусу, яка інтегрує можливості OT в традиційні корпоративні продукти та спрощує міграцію OT до IT", - йдеться у звіті.

Технологічне лідерство: Wi-Fi 7 та побудова кампусної мережі, орієнтованої на користувацький досвід

Наразі галузевий ланцюжок Wi-Fi 7 став більш зрілим, ніж будь-коли. За загальним визнанням, 2024 рік стане першим роком для широкомасштабного розгортання Wi-Fi 7. Як лідер у галузі Wi-Fi 7, компанія Huawei входить до числа провідних розробників стандарту Wi-Fi 7. У 2024 році Huawei продовжить випуск 13 точок доступу Wi-Fi 7, які допоможуть підприємствам усіх розмірів створити провідну цифрову інфраструктуру і прискорити їхній цифровий та інтелектуальний шлях.

Крім того, що Huawei є провідним гравцем з технологічних стандартів Wi-Fi 7, компанія також демонструє лідерство в стандартах побудови мереж, орієнтованих на користувацький досвід. Зокрема, високоякісний 10-гігабітний CloudCampus компанії Huawei перетворює кампусні мережі з орієнтованих на підключення, на мережі, в основі побудови яких лежить користувацький досвід і зручність використання. Це перспективне рішення вирізняється трьома важливими новаціями: модернізованою бездротовою мережею, модернізованими застосунками та модернізованими показниками експлуатації та обслуговування (O&M).

- Модернізація бездротової мережі: новітня технологія Wi-Fi 7 від Huawei виводить бездротові мережі на новий рівень. Протестована швидкість одного терміналу досягає рекордної позначки в 4,33 Гбіт/с, що вдвічі більше, ніж у Wi-Fi 6E. За допомогою Huawei Wi-Fi 7 можна завантажувати надвеликі файли за лічені секунди. Крім того, унікальна технологія конвергентного планування Huawei значно підвищує ефективність багатокористувацького паралелізму і дає змогу використовувати 30-канальний 4K VR-клас без ефектів запаморочення і заколисування. Ще одна унікальна технологія - Wi-Fi Shield, яка дозволяє повністю приховати сигнали Wi-Fi від неавторизованих користувачів, щоб вони не могли перехопити правдиві дані.

- Поліпшення якості роботи застосунків: унікальне для Huawei рішення для забезпечення якості роботи застосунків точно визначає 6000 типів застосунків і використовує технологію еластичного нарізання, щоб гарантувати, що ключові застосунки користуватимуться винятково швидкими смугами. Крім того, інноваційне рішення для забезпечення роботи VIP-користувачів надає VIP-користувачам доступ до ексклюзивних мережевих ресурсів, що означає відсутність погіршення або впливу на роботу VIP-користувачів.

- Підвищення якості обслуговування: Huawei посідає провідні позиції в запуску першої в галузі цифрової мапи мережі, що забезпечує видимість роботи на чотирьох рівнях (мережі, користувачів, терміналів і додатків). Це полегшує пошук першопричини одним клацанням миші та підвищує ефективність експлуатації в 10 разів. Ба більше, вона може передбачати припливи та відливи й автоматично рекомендувати оптимальний період енергоощадження, підвищуючи енергоефективність та заощаджуючи енергію на 30%.

Huawei-Horizontal-Logo

Корпоративні мережі, що ведуть в інтелектуальне майбутнє

У майбутньому компанія Huawei продовжить займатися технічними дослідженнями та інноваціями в галузі дротової та бездротової інфраструктури локальних мереж підприємств. Зокрема, Huawei буде і далі розширювати асортимент продуктів Wi-Fi 7 і впроваджувати інноваційні технології антен, щоб очолити тенденції розвитку мережевих технологій, сформувати майбутні корпоративні мережі та надати користувачам безпрецедентний досвід підключення.

Отримати повний звіт ви можете за посиланням:

Huawei Named a Leader in the 2024 Gartner® Magic Quadrant™ - Huawei Enterprise

Gartner-logo

Відмова від відповідальності Gartner

Gartner, Магічний квадрант для інфраструктури дротових і бездротових локальних мереж підприємств, 6 березня 2024 р.

Компанія Gartner не підтримує жодного постачальника, продукту або послуги, представлених у її дослідницьких публікаціях, і не радить користувачам технологій обирати лише тих постачальників, які мають найвищі рейтинги або інші позначення. Дослідницькі публікації Gartner являють собою думки дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як твердження про факти. Gartner відмовляється від усіх гарантій, явних або неявних, щодо цього дослідження, включно з будь-якими гарантіями товарного стану або придатності для конкретної мети. GARTNER і MAGIC QUADRANT є зареєстрованими торговельними марками компанії Gartner, Inc. та/або її філій у США та за кордоном і використовуються в цьому документі з дозволу. Усі права захищені.

 

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Саммит Группы Семи и Саммит мира: КБФ проведет специальное событие с участием послов G7

Инвестклимат, евроинтеграция, реформы. АЮУ провела Первый инвестиционный форум

ОКО за ОКО: еще двум бригадам ДШВ отгружены комплексы обнаружения и уничтожения Пульстрон

Украинский Красный Крест делает все для преодоления гуманитарного кризиса в стране - Доценко

Зерно - Свиньи - Мясо: цепь добавленной стоимости

На Оболонском острове 100-летних деревьев не существовало, а вместо снесенных аварийных высадили в 5 раз больше, - гендиректор "Плесо"

Группа ТАС выходит на европейские рынки: модернизация производства, инновационные продукты и международные стандарты качества

Американская торговая палата в Украине приглашает на Летний день донора крови

АО "Банк Альянс" категорически отрицает причастность к делу, связанному с предложением неправомерной выгоды адвокатом представителю правоохранительных органов

Во Франции презентовали фильм о 5 атлетах мира, среди которых участница проекта Olympic Dreams Анастасия Чижевская

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА