09:46 16.04.2024

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

1 хв читати
Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Дев'ять житлових будинків, зокрема чотири багатоквартирні, зазнали пошкоджень унаслідок авіабомбардування російськими окупантами селища Угроїди Краснопільської громади Сумського району.

"Угроїди – 4 вибухи, ймовірно КАБ. В результаті обстрілу пошкоджено комунальні заклади, 4 багатоквартирні будинки та 5 приватних будинків", - повідомляється на сторінці Оперативного командування "Північ" у вівторок уранці.

Крім того, внаслідок обстрілу (ймовірно, також удару коригованою авіабомбою) пошкоджена одноповерхова будівля в селі Воздвиженському Шосткинського району Сумської області. "Воздвиженське – 1 вибух, ймовірно КАБ. В результаті обстрілу пошкоджено одноповерхову будівлю", - йдеться у зведенні.

Загалом за минулу добу окупанти обстріляли п'ять сіл і селищ у Новгород-Сіверському та Корюківському районах Чернігівської області та п'ять - у Сумському, Охтирському та Шосткинському районах Сумської області. Село Українське Шосткинського району було обстріляно двічі. Про жертви та інші руйнування не повідомляють. "Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється", - йдеться у зведенні.

Окупанти вели обстріли з мінометів калібру 120 і 82 мм, АГС і ствольної артилерії. Загалом за добу нараховано 12 обстрілів (69 вибухів) із різних видів озброєння.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Ставці обговорювали питання звільнення полонених - Зеленський

Важливо, щоб усі служби, від роботи яких залежить життя українців, були швидкими - Зеленський про удари по Одесі та Харкову

Україна вкотре уточнила інформацію про відступ від зобов'язань за Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод

Начальники генштабів країн НАТО радитимуться в Брюсселі 16 травня у межах Військового комітету альянсу

У Харкові перейменовано дві станції метро та понад 360 топонімів

В Одесі кількість загиблих через ракетний удар зросла до чотирьох осіб, поранені 27, серед них - вагітна жінка і двоє дітей - ОВА

АсМАП просить прем'єра вирішити проблему мобілізації водіїв-далекобійників прямо з рейсів

Кількість загиблих в Одесі від ракетного удару збільшилася до трьох осіб, іще 20 поранені

Генштаб ЗС України: Російські війська протягом доби завдали чотирьох ракетних і 35 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів із РСЗВ

Кількість постраждалих в Одесі зросла до 17 людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА