18:40 04.11.2023

Автор: ОЛЕНА ТОВКУН

Відбудова України: яка освіта потрібна нашим дітям?

2 мин читать
Відбудова України: яка освіта потрібна нашим дітям?

Олена Товкун, член Наглядової ради Британської міжнародної школи в Україні

 

Британська міжнародна школа в Україні відкрилася в 1997 році та розпочала новий етап у розвитку освіти в Україні, а саме: діти отримали доступ до найсучасніших методів викладання та широкого спектра навчальних джерел. Вони також отримали змогу навчатися в психологічно захищеному середовищі, де вчитель та учень разом досліджують світ, обмінюються думками, спілкуються та співпрацюють з однолітками з інших країн, беруть участь у цікавих спільних проєктах. Саме такі засади пізніше були покладені в основу реформи освіти в Україні.

Ми першими в Україні запровадили британську освіту, і наша білінгвальна школа навчає дітей за двома програмами. По завершенні випускники здобувають як Свідоцтво про повну середню освіту державного зразка України, так і міжнародні дипломи A-level (програма Кембриджської екзаменаційної комісії та Національна програма Англії) та IB (міжнародний бакалавріат), з якими вони можуть без додаткових іспитів вступити до будь-якого університету Великобританії, США, держав Євросоюзу.

Серед учнів нашої школи є багато дітей з різних країн. Отже, наші малюки вже з трьох років зростають у мультикультурному середовищі, де їх навчають розуміти і поважати традиції різних народів, знайомлять з розмаїттям звичаїв і особливостями культур, виховують справжніми громадянами світу. За міжнародною програмою, вже починаючи з дитячого садочку, навчання ведеться англійською мовою викладачами, які мають відповідні дипломи та офіційний дозвіл на працевлаштування в Україні за їхнім фахом.

Школа забезпечена всім найкращим, що наразі використовується в передових школах світу — це стосується і використання найсучасніших технічних засобів, і рекомендованих Кембриджем підручників, які ми завозимо з Великої Британії, і навіть меблів, що були представлені на освітянській виставці в Лондоні для використання у школах. Дуже  важливо тримати руку на пульсі всього найновітнішого, що пропонується сьогодні учням та забезпечувати українських дітей всім найкращим.

Навчаючись за міжнародними стандартами в усіх напрямках освітнього процесу, наші випускники без проблем продовжують свій шлях у найкращих університетах світу, оскільки досконало володіють англійською мовою, а головніше — володіють мовою усіх предметів. Для них звичні підходи, які застосовуються у міжнародній освітній практиці, в них всюди є багато друзів — вони впевнені в собі.

Освіта — це те, з чого починається людина. Сучасні українські діти — це саме те покоління, якому доведеться відбудовувати повоєнну Україну. А значить, вони мають здобути таку освіту, яка допоможе їм зробити їхню батьківщину передовою країною світу.

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

ЭДУАРД МКРТЧАН

"План-Б". как избежать блокады фермеров ЄС

НАТАЛЬЯ АЛЮШИНА

Когда из "хат скраю" вырастут украинские "зубы дракона"

СЕРГЕЙ ТАБАКОВ

Два года трансформации: как Украина реформирует сферу окружающей среды вопреки вызовам войны

ИРИНА МУДРА

Настойчивость дает результат: решение о конфискации активов РФ приближается

АНДРЕЙ ЕРМАК

А.Ермак о гарантиях безопасности для Украины: "От скепсиса до подписания 8-го соглашения"

ВЛАДИМИР БОРЕЙКО

Запретить в Украине проведение охоты в присутствии детей

СЕРГЕЙ МАГЕРА

Экоцид мирового масштаба: ответит ли Кремль за преступления против окружающей среды

АНДРЕЙ ГРИЩУК

Фондовый рынок на пике: насколько стабильны текущие котировки?

АЛЕКСАНДР ДМИТРИЕВ ТИХОХОД

Качественное обучение большого количества пилотов беспилотных комплексов является одним из приоритетов

ВЛАДИМИР БОРЕЙКО

По созданию заповедных объектов Украина занимает одно из последних мест в Европе

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА